اخبار بین المللی, طب ترمیمی اخبار بین الملل
شماره: 32140
1398/08/26 - 08:00
چگونه سلول های توموری گردش کننده در خون اندام های دور را هدف قرار می دهند

اغلب سرطان ها به این دلیل کشنده هستند که سلول های توموری آن ها از جایگاه اولیه تومور جدا شده و به سایر اندام ها حمله می کنند یا به اصطلاح متاستاز می کنند. مطالعه ای جدید روی سلول های سرطان سینه متاستاز کننده به مغز در جریان خون نشان داده است که آن ها دارای مشخصه های مولکولی هستند که نشان دهنده ترجیح آن ها به یک اندام خاص است.

به گزارش بنیان به نقل از medicalxpress، در این مطالعه جدید دکتر مین یو و همکارانش سلول های سرطان سینه را از خون بیماران مبتلا به سرطان سینه و با تومورهای متاستازیک جداسازی کردند. این سلول ها در شرایط آزمایشگاهی کشت داده شده و تکثیر شدند. با آنالیز این سلول های توموری در مدل های جانوری مشخص شد که آن ها دارای ژن ها و پروتئین های تنظیم کننده ای هستند که به وضوح آن ها را برای متاستاز به مغز هدایت می کنند. برای تست این فرضیه، سلول های توموری انسانی به جریان خون مدل های جانوری تزریق شدند و همان طور که پیش بینی می شد، سلول ها به مغز مهاجرت کردند. آنالیزهای بیشتر سلول های توموری نشان داد که وجود یک پروتئین خاص روی سطح سلول های توموری متاستاز کننده به مغز می تواند به عبور آن ها از سد خونی مغزی و وارد شدن آن ها به بافت مغزی کمک کند و این در حالی است که آن ها دارای پروتئین دیگری هستند که به عنوان پوششی برای مقابله با پاسخ ایمنی مغز عمل می کند.

به عقیده محققین، اطلاعات بدست آمده از این مطالعه می تواند منجر به ایجاد راهکارهای تشخیصی و درمانی جدیدی برای سرطان های متاستازی حاصل از سلول های توموری گردش کننده در خون شود.

پایان مطلب/

©2013 Royan Corporation. All Rights Reserved